Arrangementen

Hof van Schoor organiseert diverse workshops voor groepen van minimaal 4 personen. De workshops worden door anderen gegeven. 
Een datum in gedachten? Wij nemen contact op met diegene die de workshop geeft, om te kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Op zondag worden er geen workshops gegeven.

Woondeken breien

Created with Sketch.

Wil jij ook zo'n stijlvolle woondeken, een echte eyecatcher voor in je interieur, schrijf je dan snel in voor deze workshop!!!
Leuk, gezellig en creatief bezig zijn en daarbij nog genieten van een heerlijke high tea, dat kan allemaal tijdens deze ochtend/middag. 
We gaan deze geweldige mooie wollen deken met de hand breien. 

Deze workshop kost normaal €69.95 en wordt icm de high tea als arrangement aangeboden voor €82,50* (* prijs is op basis van een deken in de natuurtint ivoor of antraciet. 
Voor alle overige gekleurde wol geldt een toeslag van €10.00 per deken). 
Afmeting van de deken is ca. 80 x 120 cm. 

Workshop Mandala tekenen


Created with Sketch.

In deze workshop maak je kennis met de Mandala, dit is een tekening in een cirkel, en neem ik je mee in de diversiteit en de mogelijkheden van het Mandalatekenen. Voor het tekenen van een Mandala heb je geen tekenervaring nodig en voor alle materialen wordt gezorgd. Voordelen van het tekenen van een Mandala zijn o.a. rust, houvast en ruimte. Graag ontmoet ik jou bij Hof van Schoor.
De workshop kost € 17,50 p.p inclusief materialen en is in combinatie met een Afternoon Tea of een High tea (prijs van een afternoon tea / high tea nog niet inbegrepen). 
De workshops kunnen in de meeste gevallen op alle dagen  gegeven worden. Wilt u reserveren dan nemen wij contact op met diegene die de workshop geeft of de datum schikt.

Porselein tekenen


Created with Sketch.

Porselein beschilderen met porseleinstiften. Vanaf € 10,00 is het mogelijk om deze workshop te volgen bij ons. Lian de Gier verzorgt deze workshop. U kunt kiezen uit gebaksbordje, mok, bord, schaaltje of theepot. Verschillende stijlen zijn mogelijk. Het natekenen van elkaar of met zijn allen een bepaald thema te kiezen; denk aan een trouwerij, babyshower, kerst enzovoorts. De workshop is mogelijk vanaf 4 personen en zal in combinatie zijn met een afternoon tea (prijs van een afternoon tea nog niet inbegrepen). 
Tijdsduur van de workshop is 1 a 1,5 uur. 
De workshop kan gegeven worden op zaterdag en eventuele andere dagen in overleg.