Arrangementen


Workshops

 

Helaas hebben we besloten om dit seizoen geen workshops te laten plaatsvinden, dit i.v.m de RIVM maatregelen en de beperkte plaatsen zowel binnen als buiten. 
Vanaf 1 oktober 2021 bekijken we of het weer mogelijk is. Hof van Schoor organiseert diverse workshops voor groepen van minimaal 4 personen . De workshops worden door anderen gegeven. 
Een datum in gedachten? Wij nemen contact op met diegene die de workshop geeft, om te kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Op zondag worden er geen workshops gegeven.

Keramiek schilderen 

Created with Sketch.

Wel eens servies willen beschilderen zoals het bekende merk "blond" of een eigen creatie maken of samen met een groep vriendinnen een servies lijn maken voor bijvoorbeeld een trouwerij? Dat kan bij Swiethart. Audrey komt in overleg naar het theehuis om een workshop te geven. Er is keuze uit verschillende soorten porselein waaruit u kunt kiezen. De prijzen variëren vanaf € 25. De workshop wordt gegeven in combinatie met een afternoon tea / high tea. (prijs van een afternoon tea / high tea nog niet inbegrepen)
Vanaf 8 personen te reserveren. 

 Lijkt het u leuk om uw eigen servies te beschilderen, neem dan contact met ons op, wij nemen dan contact op met Audrey om te kijken of de data schikt. 
Het servies wordt gebakken in een keramiek oven en kan op een later tijdstip worden afgehaald. Deze workshop wordt gedaan in samenwerking met Swiethart (www.swiethart.nl).

Schilderworkshop 

Created with Sketch.

We starten in deze workshop met een uitleg over schilderen, kleuren mengen en het uitzoeken van een onderwerp. Daarna gaan we een paar schetsen maken op papier. Vervolgens kan men direct verder gaan met schilderen op doek. Marianne Rijvers loopt rond en helpt mensen verder die "vast" zitten of vragen hebben. Ze zorgt ervoor dat er voldoende verf etc. voor iedereen is. Tussendoor kunnen er eventueel actiefoto's gemaakt worden als aandenken. Aan het einde van de workshop volgt er een gezamenlijke presentatie. De kosten voor een workshop van minimaal 8 / maximaal 10 personen is € 22,50 per persoon. De workshop wordt gegeven in combinatie met een afternoon tea/ high tea. 
(prijs van een afternoon tea / high tea nog niet inbegrepen)

Workshop Mandala 

Created with Sketch.

In deze workshop maak je kennis met de Mandala, dit is een tekening in een cirkel, en neem ik je mee in de diversiteit en de mogelijkheden van het Mandalatekenen. Voor het tekenen van een Mandala heb je geen tekenervaring nodig en voor alle materialen wordt gezorgd. Voordelen van het tekenen van een Mandala zijn o.a. rust, houvast en ruimte. Graag ontmoet ik jou bij Hof van Schoor.
De workshop kost € 17,50 p.p inclusief materialen en is in combinatie met een Afternoon Tea of een High tea (prijs van een afternoon tea / high tea nog niet inbegrepen). 
De workshops kunnen in de meeste gevallen op alle dagen (m.u.v de zondagen) gegeven worden. Wilt u reserveren dan nemen wij contact op met diegene die de workshop geeft of de datum schikt.

Porselein tekenen

Created with Sketch.

Porselein beschilderen met porseleinstiften. Vanaf € 10,00 is het mogelijk om deze workshop te volgen bij ons. Lian de Gier verzorgt deze workshop. U kunt kiezen uit gebaksbordje, mok, bord, schaaltje of theepot. Verschillende stijlen zijn mogelijk. Het natekenen van elkaar of met zijn allen een bepaald thema te kiezen; denk aan een trouwerij, babyshower, kerst enzovoorts. De workshop is mogelijk vanaf 4 personen en zal in combinatie zijn met een afternoon tea (prijs van een afternoon tea nog niet inbegrepen). 
Tijdsduur van de workshop is 1 a 1,5 uur. 
De workshop kan gegeven worden op zaterdag en eventuele andere dagen in overleg.

Workshop Handletteren met Prullemupke

Created with Sketch.

Handlettering is helemaal hip, je komt het op steeds meer plaatsen tegen. Met handlettering kun je allerlei kanten op, bijvoorbeeld met een eigen kaartje of poster. 
Tijdens de workshop leer je de basis van het letteren. Ik leg je eerst met een flinke dosis enthousiasme een aantal basisregels uit om ze daarna te verbreken ;) als je zelf creatief aan de slag gaat. 
De workshop wordt gegeven vanaf 6 personen tot maximaal 12 personen (zodat iedereen voldoende aandacht, tips en trucs kan geven.)
Aan het einde van de workshop ga je naar huis met:
- een zelfgemaakte kaart of miniposter
- een naslagboekje
- een fijne goodiebag waarmee je thuis verder kunt
- misschien wel een nieuwe hobby :)

De workshop inclusief High Tea kost €52,50 per persoon en duurt ongeveer 3 uur. 
Meer weten over handletteren zie facebook/instagram; prullemupke

De workshop kan gegeven worden op zaterdag en eventuele andere dagen in overleg.

Wandelen


Puur Natuur Weerterbossen. In samenwerking met Huyskamer Daatjeshoeve.

Created with Sketch.
  • Huyskamer Daatjeshoeve: soep met boerenbrood
  • Wandeling in Weerterbossen inclusief wandelkaart
  • High Tea bij Hof van Schoor (eigen vervoer)


Voor meer informatie neem contact op met Hof van Schoor (www.hofvanschoor.nl) of met Huyskamer Daatjeshoeve (www.daatjeshoeve.nl)

Bruiloften

Uniek, in de natuur

Trouwen bij Hof van Schoor

Created with Sketch.

Trouwen op een unieke locatie in een natuurlijke omgeving? 
Dan zijn jullie bij ons op de juiste locatie.  Trouwen in onze prachtige tuin met mooi weer, is het weer wat minder, dan is onze Lavendelkamer zeker een optie. 
Onze Lavendelkamer is voor maximaal 30 personen. 

Een high tea na het jawoord of gewoon gezellig borrelen, alles is mogelijk. Uniek en natuurlijk!

Lijkt jullie dit iets? Mail rustig voor een vrijblijvende offerte.

Vergaderen


Vergaderen in rust, ruimte en groen.

Created with Sketch.

Bij Hof van Schoor kunt u in een natuurlijke omgeving uw vergadering organiseren.
Wij hebben 2 ruimtes om te vergaderen. Voor beide ruimtes hebben we plek tot +/-15 personen.

Tijdens de lunch kunt u gebruik maken van de lunchkaart of kiezen voor een broodbuffet. 

Een vergadering net even anders. 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem even contact met ons op.