ArrangementenVanaf heden is het weer mogelijk om workshops te boeken. Hof van Schoor organiseert diverse workshops voor groepen van minimaal 4 personen. (Sommige workshops vanaf 10 personen). De workshops worden door anderen gegeven. 
Een datum in gedachten? Wij nemen contact op met diegene die de workshop geeft, om te kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Op zondag worden er geen workshops gegeven.

Droogbloemen

Created with Sketch.

Tijdens deze gezellige workshop gaan we aan
de slag met de mooiste droogbloemen en
daarbij is het nog genieten van een afternoon
tea !
Je kan kiezen uit een staande of hangende
bloemenkrans en er is een groot assortiment
van verschillende bloemen en kleuren waarmee
je, jou eigen creatie kan maken.
Deze workshop kost normaal € 24,95, voor een hangende krans en €29.95 voor er  staande krans.
icm een high tea twv € 21.00 wordt deze workshop aangeboden voor €40.00 voor een hangende krans en  €45.00 voor een staande. 
Minimaal 10 personen. 

Woondeken breien

Created with Sketch.

Wil jij ook zo'n stijlvolle woondeken, een echte eyecatcher voor in je interieur, schrijf je dan snel in voor deze workshop!!!
Leuk, gezellig en creatief bezig zijn en daarbij nog genieten van een heerlijke high tea, dat kan allemaal tijdens deze ochtend/middag. 
We gaan deze geweldige mooie wollen deken met de hand breien. 

Deze workshop kost normaal €69.95 en wordt icm de high tea als arrangement aangeboden voor €82,50* (* prijs is op basis van een deken in de natuurtint ivoor of antraciet. 
Voor alle overige gekleurde wol geldt een toeslag van €10.00 per deken). 
Afmeting van de deken is ca. 80 x 120 cm. 

Workshop Macrame

Created with Sketch.

Zin in een ochtend/middagje gezellig & creatief bezig zijn en daarbij 
nog genieten van een heerlijke high tea, dat kan tijdens deze leuke workshop. Je maakt dit gave lampsnoer helemaal zelf binnen 3 uur 
en je hoeft niet eens handig te zijn !


De workshop is inclusief materiaal en een heerlijke high tea. Je hebt de keuze uit 2 verschillende soorten lampen, de bohemian look of de industriële look, voor welke ga jij ?
Het materiaal waarmee je werkt is gemaakt van 100% gerecycled katoen. Je hebt keuze uit diverse kleuren garen. Middels een duidelijke uitleg ga je knopen en even bezig heb je al snel de slag snel te pakken. Het snoer van de bohemian lamp is 3 meter lang en van de industriële lamp is dit 3,5 meter. Beide snoeren zijn voorzien van een schakelaar en een E27 fitting (groot)
De lampsnoeren zijn enkel geschikt voor gebruik met een led lamp (deze is niet inbegrepen). 

Deze workshop kost normaal € 45,- en wordt icm de high tea twv € 21,00 als arrangement aangeboden voor € 59,95.


Workshop Mandala tekenen


Created with Sketch.

In deze workshop maak je kennis met de Mandala, dit is een tekening in een cirkel, en neem ik je mee in de diversiteit en de mogelijkheden van het Mandalatekenen. Voor het tekenen van een Mandala heb je geen tekenervaring nodig en voor alle materialen wordt gezorgd. Voordelen van het tekenen van een Mandala zijn o.a. rust, houvast en ruimte. Graag ontmoet ik jou bij Hof van Schoor.
De workshop kost € 17,50 p.p inclusief materialen en is in combinatie met een Afternoon Tea of een High tea (prijs van een afternoon tea / high tea nog niet inbegrepen). 
De workshops kunnen in de meeste gevallen op alle dagen  gegeven worden. Wilt u reserveren dan nemen wij contact op met diegene die de workshop geeft of de datum schikt.

Porselein tekenen


Created with Sketch.

Porselein beschilderen met porseleinstiften. Vanaf € 10,00 is het mogelijk om deze workshop te volgen bij ons. Lian de Gier verzorgt deze workshop. U kunt kiezen uit gebaksbordje, mok, bord, schaaltje of theepot. Verschillende stijlen zijn mogelijk. Het natekenen van elkaar of met zijn allen een bepaald thema te kiezen; denk aan een trouwerij, babyshower, kerst enzovoorts. De workshop is mogelijk vanaf 4 personen en zal in combinatie zijn met een afternoon tea (prijs van een afternoon tea nog niet inbegrepen). 
Tijdsduur van de workshop is 1 a 1,5 uur. 
De workshop kan gegeven worden op zaterdag en eventuele andere dagen in overleg.